Nyhed

Are We Brothers-projektet D.A.N.C.E. klar med single

Projektet bestående af Birk Nevel og Shaka Loveless er klar med singlen ”Rooftop”

De to Gypsies- og Are We Brothers?-medlemmer, Birk Nevel og Shaka Loveless, har slået sig sammen om det musikalske projekt D.A.N.C.E. (Death And Night Comes Eventually). De to herrer har spillet og skrevet musik sammen i ti år, men først nu er de gået sammen i en lille, eksklusiv konstellation, som udkommer på pladeselskabet EasyTiger/Universal.

Duoen udgav i maj sidste år deres første single "Sorry", som handler om svær kærlighed, men indholdet og popballade-elementerne appellerer også til danseglade fødder. Både Nevel og Loveless har tidligere stået for et musikalsk udtryk kendt for sin blanding af hiphop og rock, men med D.A.N.C.E. tager duoen lyden i en helt anden retning, nærmere poppens univers. Man kan dog i deres to singler stadig fornemme deres tidligere musik, som stadig er fængende og tempofyldt med en klar melodisk retningssans.

D.A.N.C.E. er kendetegnet ved en elektronisk lyd, og duoen har allieret sig med den succesfulde producer Fridolin Nordsø (The William Blakes), som tidligere har arbejdet sammen med blandt andre Fallulah, Moi Caprice og Choir Of Young Believers.

D.A.N.C.E.s nyeste single hedder "Rooftop", som er blevet addet på P3. Singlen kan købes som remix-ep, hvor nummeret er blevet remixet af blandt andre Kasper Winding, Laust Sonne og Troels Abrahamsen. Til singlen er der blevet lavet en musikvideo sammen med Rasmus Weng Karlsen, som for nylig vandt prisen for bedste musikvideo ved GAFFA Prisen.

Hør og se musikvideoen til "Rooftop" af D.A.N.C.E. her:

 

ANNONCE