Nyhed

Boho Dancer og Half Way Station gæster Ideal Bar

Den 24. maj kan du opleve et europæisk indie-folk-møde i Ideal Bar. Danske Boho Dancer og deres hollandske venner Half Way Station giver dobbeltkoncert.

Det hele begyndte i 2010, da trommeslager Asker Bjørk fra den danske trio "Boho Dancer" boede i Holland. Her mødte han folkene i det eklektiske, psykedeliske indiefolkrock-band "Half Way Station". Bjørk hev resten af Boho Dancer til Holland, og sammen gav de to bands en række koncerter. Det er dette indie-folk møde, som den 24. maj kan opleves på dansk jord, når Ideal Bar på Vega i København åbner for de fremadstormende unge.

Der er sket meget for begge bands, siden de i 2010 gav koncerter i Holland. Boho Dancer har for nylig udgivet ep'en "Furry Skin", de har haft airplay på P3, spillet på diverse festivaler i Danmark, heriblandt Spot, NorthSide, Skanderborg og Plænen i Tivoli, de har vundet P3's Karrierekanon i 2011 og været på tour med Sort Sol. Deres hollandske venner i Half Way Station har lige udgivet deres debutalbum "Moonshine", og med en do it yourself-attitude baner de selv vejen for deres egen karriere. Bandet indspiller, markedsfører og fremfører alting selv. 

Trioen Boho Dancer er bundet op omkring forsanger Ida Wenøes nordisk klingende vokal og fængende tekster. Boho Dancer er på én gang fandenivoldsk og sart. Storladen og nøgen. Stædig og blid. Den komplekse og unikke stemning fremføres af en trio, som efter 60 jobs det seneste år har fået en god rutine.


Half Way Station byder på en lineup med to trommeslagere, hjemmelavede instrumenter, elektronisk violin og piano. Som man kan læse på deres hjemmeside lyder musikken fra "Moonshine" som en kornet sort/hvid-film, der foregår i en forladt by.

Se, hvad der sker, når de to bands mødes på Ideal Bar den 24. maj.

Læs mere her.


 

 

ANNONCE