Nyhed

Sandheden bag Jean Michels exit

Jean Michel fra X Factor kunne ikke samarbejde med Nicoline Simone og hendes mor

Fredag den 9. marts kunne GAFFA fortælle, at gruppen bestående af Nicoline Simone & Jean Michael havde valgt at forlade talentprogrammet X Factor. Nu kommer sandheden frem omkring flugten fra X Factor, som, ifølge BT, skulle være på grund af dårlig kemi mellem Jean Michael og hans 16-årige partner Nicoline Simone og specielt hendes mor.

Det var den 24-årige Jean Michel, som stod bag beslutningen om at forlade programmet, og udtalte: "Det har været en meget vanskelig beslutning at træffe, men jeg er helt afklaret med, at jeg har truffet det rigtige valg. Det er helt og holdent min egen beslutning, og den har intet at gøre med hverken Nicoline Simone, Thomas Blachman eller andre personer på X Factor-produktionen. Jeg ved, at det vil virke voldsomt, at jeg forlader programmet, men for mig har der ikke været andre muligheder."

Den officielle grund til at han forlod showet var, at han ikke havde hjertet med mere, og at han trak sig af personlige årsager. Men nu har flere kilder fortalt BT, at de personlige årsager stammer fra problemer bag kulissen, hvor Nicoline Simone skulle have lidt af humørsvingninger, som fulgtes intenst af moren, Jeanette Møller. "Han kunne ikke klare presset og Nicolines humørsvingninger", fortæller en kilde til BT.

En anden kilde fortæller, at det ikke kun var Jean Michel der led under presset, men at der skulle have været meget drama og meget højrøstede skænderier mellem Thomas Blachman og Nicoline Simones mor. "Det var meget højlydt og lød meget alvorligt. Der blev talt med meget store bogstaver. Jeg er sikker på, at årsagen til Jean Michels afgang skal findes i forholdet mellem Nicoline og hendes familie," afslører kilden, som er helt tæt på X Factor-produktionen, til BT.

Efter gruppens exit fra X Factor blev det besluttet, at der ikke skulle sendes en deltager hjem den aften. Fredag den 16. marts skal de resterende deltagere Ida, Line, Morten Benjamin og Sveinur give deres sidste optræden inden det store finaleshow den 23. marts i Boxen i Herning.

Billetter til fredagens show i DR Byen den 16. marts kan købes via GAFFA Live

ANNONCE