Nyhed

Maria Timm er klar med ny single og video

Se videoen til "To Catch An Ocean" som en optakt til Timms andet album

Maria Timm er på vej med sit andet soloalbum, der er sat til at udkomme til foråret 2013. Allerede nu kan man lytte til førstesinglen "To Catch An Ocean", som udkommer digitalt i dag den 5. november, og en musikvideo til singlen er samtidig blevet offentliggjort.

Timms andet album udkommer hele fire år efter debuten "The Plan":

"Det var aldrig min plan, at der skulle gå så lang tid, inden jeg var klar med et nyt album, men vejen er kringlet, uforudsigelig og fuld af forhindringer, både de indre og de ydre. Derfor er det en stor forløsning for mig, endelig at stå her, bare stå her, lige et øjeblik og dvæle ved tanken om, at jeg gjorde det..." fortæller Maria Timm om endelig at være klar med nyt materiale.


Maria Timm har tidligere været en del af blandt andet The Broken Beats som bassist og korsanger og Marybell Katastrophy, hvor hun har været med som bassist, korsanger, synthspiller og komponist. Desuden har Timm samarbejdet med danske navne som Ane Trolle, TV-2, De Eneste To og DJ Static.

Maria Timm startede et band under eget navn i 2007, og i oktober 2008 blev førstesinglen "Dirty Place" Ugens Uundgåelige på P3, mens hun også blev nomineret i kategorien "Årets Talent" ved P3-Guld. Hendes debutalbum "The Plan" blev udgivet i 2009, hvor det blev anmeldt til fire stjerner i GAFFA med følgende ord: "Poppet og kantet. Håndspillet og elektronisk. Dansabel og (en smule) eftertænksom." Albummet blev senere udgivet i Belgien og Holland på pladeselskabet V2.

Se videoen til singlen "To Catch An Ocean" herunder:


ANNONCE