Nyhed

Årets instruktører til Pop-Pilot er fundet

Spændvidden blandt vejlederne til teenagepigemusiker-projektet er stor

For andet år i træk arrangerer Dansk Rock Samråd musiklejren Pop-Pilot, som løber af stablen i efterårsferien i uge 42. Pop-Pilot går ud på, at danske piger i alderen 13-16 år får mulighed for at afprøve deres musikalske talent i form af at skrive og spille musik i en hel uge fra morgen til aften.

Til det får de nogle kompetente folk til at hjælpe dem, og i år er de ti Pop-Pilot-instruktører Maria Timm (billedet), Kamilia Amélie, Marianne Søgaard Hoffmann, Sara Saxild, Pernille Gunvad, Kristina Holgersen, Ihan Haydar, Sidse Holte, Siri Skamby og Tikki Hasselriis. Personligheder som spænder meget bredt i den danske musikverden. Her er der blandt andet kunstnere, som er en del af Rangleklods, laver bulgarsk kvindekorsang og har været med til at vinde Dansk Melodi Grand Prix.

Køge og Struer Kommuner er værter for årets lejre, der huser 20 deltagere hvert sted og henvender sig til piger fra hele landet. Ansøgningsfristen for at ansøge er den 25. august, hvorefter der så trækkes lod blandt ansøgerne.


Du kan læse mere om konceptet her og ansøge om deltagelse her.

ANNONCE