Nyhed

Adam Cohen til Koncerthuset

Den canadiske singer-songwriter gæster DR Koncerthuset til november

Canadiske Adam Cohen, som er søn af Leonard Cohen, spillede i august på årets Tønder Festival. Og fredag den 30. november vender sangskriveren tilbage til Danmark for at give koncert i DR Koncerthuset. Sidste efterår kunne Cohen opleves til en koncert i Pumpehuset i København, hvor GAFFAs Mikkel Elbech gav koncerten fem stjerner og blandt andet skrev:

"Om ikke på samme sublimt høje niveau som sin far, så formår Cohen Jr. også at skrive og fremføre tekster, som griber tilhøreren, og som gør, at man lytter efter. Det kunne man i dén grad også mærke på det noget nær eksemplariske publikum, der tav, når der skulle ties – og i øvrigt jublede, når der skulle gives applaus".

Omfavner ophavet


Sanger og komponist Adam Cohen albumdebuterede i 1998 og vendte i efteråret 2011 tilbage med sit første album i syv år, "Like A Man", hvor han for alvor vedkender sig sin fars musikalske arv med fokus på afdæmpede kærlighedssange. Albummet modtog fire stjerner herfra, og GAFFAs Lars Löbner Jeppesen skrev blandt andet:

"Men noget er der sket, en åbenbaring af en art, for den 39-årige Adam Cohen har omsider indset, at han ikke vinder spor ved at modarbejde sin identitet. Derfor dykker han nu omfavnende ned i ophavet på albummet Like A Man, og det er med alt, hvad det indebærer af underspillede arrangementer, poetiske allegorier og følte kærlighedserklæringer til kvinder i flertal".

Billetter til Adam Cohen kan købes via GAFFA Live.


ANNONCE