Nyhed

Ungdomshuset fejrer 30-års fødselsdag

Kom med til koncerter, vegansk folkekøkken, taler, gøgl og hygge

Du kan blandt andet høre Rosa Lux (billedet) til Ungdomshusets fire dages fødselsdagsfest.

Den 30. oktober 2012 har Ungdomshuset overlevet 30 år i København. De seneste fire år i Nordvest, og det fejres derfor med fire dages fest fra den 24. til 27. oktober.

Der vil være musik alle dage. Torsdag starter forholdsvis stille og roligt ud med to bands og festfyrværkeri, hvor fredag og lørdag efterfølgende byder på et væld af koncerter.


Fredag kan du komme til kæmpe punkkoncert med otte bands i to sale, heriblandt også grupper, der genopstår for en enkelt aften. Blandt andet vil De Høje Hæle og Moonless være at finde på plakaten.

Om lørdagen vil der om aftenen være koncerter med 14 forskellige bands og solister, blandt andet indenfor genrer som: Balkan, hiphop, elektronisk og dancehall. Her vil du kunne komme til koncert med navne som Rosa Lux, Stilen R Profilen og Master Fatman. Du kan se det fulde program på www.ungdomshuset.dk.

Overordnet program:


Torsdag den 25/10: Vegansk Gallafolkekøkken med 3 retters menu. 2 bands og festfyrværkeri.
Fredag den 26/10: Kæmpe punkkoncert med 8 bands i 2 sale inkl. bands der genopstår for én aften.
Lørdag den 27/10: Fra kl 16: Kage, taler, gøgl og hygge. Fra kl. 21: 14 bands og solister med: Balkan, hiphop, ska, elektronisk, dancehall, overraskelser m.m.

ANNONCE