Nyhed

Distortion hylder Master Fatman med særlig event

GAFFA – alt om musik

Master Fatman-hyldest sætter alle Nørrebros Gadefester på pause med sangen "Love Is in The Air".

Onsdag 29. maj 2019 laver Distortion i samarbejde med Radio24syv en stor hyldest til Master Fatman alias Morten Lindberg over hele Nørrebro for festivalens 100.000 gæster og Nørrebros beboere.

Klokken 18.05-09 pauser alle Distortions Street Parties deres musik og slår over på Radio 24syv-programmet AK24syv, som spiller sangen "Love Is in The Air” med John Paul Young.


Distortion opfordrer samtidig alle beboere til at slå over på Radio24syv, åbne deres vinduer og rette højtalerne ud mod gaden for at hylde den afdøde dj, radiovært, musiker og entertainer sammen med festivalen. Herefter kommer der en "overraskelse fra himlen".

Master Fatman var ikke kun den første dj, som spillede til den allerførste Distortion-fest i 1998, Morten var heller ikke bare den person, som har afholdt allerflest gadefester de sidste fem-seks år – typisk afholdt han både Sort Distortion og Stille&Rolig Distortion, samtidig, flere dage i løbet af ugen. Han var simpelthen byens største helt, mit store forbillede, med alt det rolige overskud og den menneskelige tilgang, som man forbinder med alt, som man elsker at elske ved Københavns ånd, udtaler Distortion-stifter og direktør Thomas Fleurquin.

To dage før sin død udtalte Master Fatman blandt andet disse ord i sit frankofile søndag morgen-program Croque Monsieur på Radio24Syv:


"De næste par timer kan du gå i alt for store sko. Uden at én eneste rynker på næsen eller tager på vej. Slå ud med armene, cykle uden hænder og føle dig ægte filosofisk fri... fordi du kan sige oui oui oui til det hele. Og når jeg siger dét, så mener jeg altså det, som det hele handler om. Livet”.

LÆS OGSÅ: Master Fatman er død

Master Fatman, der døde pludseligt den 26. marts, kun 53 år, var bosat på Nørrebro og var en langvarig samarbejdspartner og fan af Distortions Gadefester. Her fortæller han om Distortion i en video fra 2012:


 

 


ANNONCE