Nyhed

Master Fatman hyldes med mindekoncerter

GAFFA - Alt om musik

Sig ordenligt farvel til hele Danmarks Jazz- og Tykmester i Aarhus, Aalborg, Vordingborg og Kolding med Aarhus Jazz Orchestra, Nikolai Bøgelund og Jonas Visti.

I anledning af den sørgelige nyhed om folkekære Morten Lindberg aka Master Fatmans død for knap to uger siden afholder Aarhus Jazz Orchestra fire mindekoncerter i maj for den nu afdøde jazzmester, musikelsker og dj på henholdsvis Godset (Kolding), Musikkens Hus (Aalborg), Stars (Vordingborg) og Atlas (Aarhus).

LÆS OGSÅ: P8 Jazz hylder Master Fatman


Nævnte koncerter har længe stået i kalenderen under navnet Jazz For Dummies, som koncertbegivenheder, der var tiltænkt at præsentere en musikalsk rejse gennem jazzhistorien, hvor Master Fatman selv skulle agere koncertaftenenernes vært. I stedet omdannes koncerterne nu til mindekoncerter for Master Fatman og hans store kærlighed til musik, jazz, fællesskab – og livet i det hele taget.

Med musik spillet af Aarhus Jazz Orchestra og dirigeret af Nikolai Bøgelund, samt P8-radioværten Jonas Visti i rollen som mindekoncerternes vært, vil publikum blive guidet igennem særlige radioklip, anekdoter om Master Fatman samt nogle af de numre, som har stået jazzmesteren nærmest.

LÆS OGSÅ: Master Fatman er død


Jonas Visti og Master Fatman har lavet diverse dj-events, radioprogrammer og mixtapes sammen og var gode venner. Der er derfor ingen tvivl om, at mindekoncerterne vil præsenteret i den helt rette Fatman-ånd. 

Aarhus Jazz Orchestra har besluttet at udbetale Master Fatmans honorar til hans familie.

Mindekoncerterne finder sted på følgende dage:


Musikkens Hus, Aalborg: 7/5

Godset, Kolding: 8/5

Atlas, Aarhus: 9/5


Stars, Vordingborg: 10/5

Billetter til mindekoncerterne for Master Fatman kan findes på de nævnte spillesteders hjemmesider.

ANNONCE