Nyhed

Nyt musikselskab åbner i Aarhus

Aarhus får et nyt musikselskab, der vil satse på en ny form for markedsføring

Aarhus får et nyt musikselskab med navnet TallManRecords, der udspringer af det danske musikbrandingbureau Knowtheirname, som også er lokaliseret i byen. Og det er netop koblingen mellem de to selskaber, der skal skabe en ny platform at udgive musik på.

Knowtheirname arbejder i forvejen med at koble artister sammen med brands og virksomheder, og opbygge en såkaldt musikstrategi. Den linje fortsætter på TallManRecords, der i udgivelsen af ny musik ikke kun vil lægge fokus på det traditionelle distributions- og markedsføringsarbejde, men også forsøge at skabe en bredere og mere effektiv eksponering via partnerskaber udenfor musikbranchen. 

Om udgivelserne siger Rasmus Hamann, direktør i TallManRecords: "Det at musikken bliver udgivet i et større partnerskab med en virksomhed eller et brand gør, at der åbner sig nogle helt andre muligheder for kunstneren. Både økonomisk og rent markedsføringsmæssigt – det åbner nogle helt nye kanaler, hvor kunstneren kan blive eksponeret."


Denne nye forretningsstrategi er eksemplificeret, når musikselskabet udgiver solisten Swabs album "Panorama Playground" den 13. maj. Her bliver udgivelsen til i et samarbejde med tøjfirmaet qUINT. På den måde bliver Swabs musikalske univers en del af qUINTs profil, og firmaet får muligheden for at profilere sig med musik over for deres kunder. Det kunne være i form af gratis tracks, eksklusive videoer, playlister og blogindlæg fra bandet. 

Udover den nye udgivelse har TallManRecords indtil nu udgivet to andre plader. Henholdsvis BliGlad (billedet) "Hjem til Harlev" og Kabaret Sybarit "Akt 1, Rum nr. 13" – begge fra 2012.

ANNONCE