Nyhed

Dance With Dirt i studiet med Kellermensch-sanger

De fire nordjyske rock’n’rollere fra Dance With Dirt hopper i studiet hele uge 33 for at indspille nyt materiale

Drengerøvene fra Dance With Dirt har, imellem sommerens festivalgigs og koncerter, skrevet en masse nyt materiale, som de nu er klar til at indspille. Derfor vender de snuden mod Esbjerg, hvor Sebastian Wolff fra Kellermensch vil assistere dem med kyndig vejledning og gode råd. "Vi har ikke tænkt os at være beskedne denne ombæring. Vi går efter guldet og et Smash Hit," forklarer forsanger Magnus Jakobsen til GAFFA og fortsætter: "Vi skal i studiet med en mand, vi ikke bare beundrer for sin musik og karismatiske stemme - men også respekterer for sin evne til at finde en lyd til de bands, han arbejder med. Vi glæder os!"

Hen over sommeren har sidste års vinder af P3's KarriereKanonen blandt andet spillet på Nibe Festival og Smukfest. Derudover har de været en tur i Prag til festivalen Rock For People, hvor de spillede side om side med navne som Queens Of The Stone Age og Thirty Seconds To Mars.

Selvom sommerens program har budt på rigeligt med jobs, så har Dance With Dirt brugt mange kræfter på at skrive nye numre imens de har opholdt sig på en ødegård i det nordjyske. Flere af dem er også blevet afprøvet foran et publikum. Bassist Jonathan Lyby konstaterer, at "der er sket en naturlig udvikling i vores musik, der nok peger lidt mere væk fra garage-punk-smadder-stilen og lidt mere i retningen af noget mere modent. Dog skal der ikke herske nogen tvivl om, at rock altid vil forblive synonym med Dance With Dirt."

Primo september rykker bandet så teltpløkkerne op og bevæger sig ud på deres hidtil største Danmarksturné. Det sker i samarbejde med ROSA (Dansk Rock Samråd), der har udvalgt Dance With Dirt som repræsentanter for rocken anno 2013.

I starten af 2013 udgav Dance With Dirt deres første studiealbum "We Are Dance With Dirt" på pladeselskabet Target, som tidligere Hatesphere-forsanger Jacob Bredahl producerede. GAFFAs anmelder Michael José Gonzalez kvitterede med tre stjerner og skrev: "Der er ingen tvivl om, at rockhjertet banker stærkt i brystet på ungersvendene i Dance With Dirt. Man fornemmer bestemt, at bandet virkelig vil den rå og ukomplicerede rock – og det skal de have cadeau for."

Se videon til andensinglen fra debutpladen "We Are Dance With Dirt" her:

ANNONCE