Nyhed

One Direction åbner butik i København

Boybandet slår i weekenden dørene op for en dansk pop-up-shop

Det engelsk-irske boyband One Direction, der er blandt verdens mest populære inden for sin art, åbner lørdag den 10. august butik på dansk grund. Butikken kommer til at hedde "1D World" og ligge i det københavnske shoppingcenter Field's.

Butikken vil indeholde alt tænkeligt One Direction-merchandise, hvilket blandt andet inkluderer tøj, plakater, kalendere og papfigurer af medlemmerne i naturlig størrelse. "1D World" vil også indeholde merchandise, der ikke før har været tilgængeligt i Danmark. 

"1D World" har tidligere befundet sig i byer som Sydney, Chicago, Milano, Toronto, Stockholm og New York, og Barry Drinkwater, der er den administrerende direktør for Global Merchandising Services, der står for lanceringen af "1D World"-butikkerne, fortæller, at han er yderst begejstret for nu at kunne tilbyde de danske One Direction-fans deres egen "1D World", og tilføjer: "Vi tror, at de danske fans vil være mindst lige så entusiastiske som i de andre byer. One Directions fanklub i Danmark har flere end 240.000 followers på Facebook, og bandets nyeste sang "Best Song Ever" topper hitlisterne over hele verden. Videoen til "Best Song Ever" slog desuden rekord og blev den mest viste video på YouTube i løbet af et døgn."

One Direction-butikken er som sagt være placeret i Field's, og vil derfor komme til at følge centrets øvrige åbningstider. "1D World" kommer til at have åbent i perioden fra den 10.-25. august.

ANNONCE