Nyhed

Vanguard Music Festival fuldender programmet

Den nye danske festival offentliggør festivalprogrammets sidste navne

Vanguard Music Festival føjer nu de tre sidste navne til festivalplakaten og afslører desuden, at publikum får mulighed for at opleve dokumentarfilmen "Searching For Sugar Man" om en af festivalens optrædende, Rodriguez, i Grand Teatret inden festivalens start. 

Med følgende tre navne er hele festivalens line-up afsløret:

Doom (billedet)
Hiphop-navn, der gennem sin 15 år lange karriere har gået under flere navne, heriblandt "MF Doom" som det mest kendte. Med sidstnævnte navn fik Doom succes med albummet "Madvillainy". De sidste ti år har Doom arbejdet med kunstenere som Gorillaz, Thom Yorke og Danger Mouse. Sidst Doom gæstede Danmark var i 2010, hvor han gav koncert i Store Vega. GAFFAs Nicholai Friis Pedersen var til stede og skrev: "Uden nonsens, pis og unødvendige gimmicks kom, så og rappede den maskebærende superskurk i en intens og stemningsmættet time". Koncerten blev belønnet med fem ud af seks stjerner

Snowboy & The Latin Section
Orkestret har i mere end 20 år turneret verden rundt med deres afrikansk-cubanske latin-jazz. Bandet består, som navnet nok hentyder, af Snowboy, der en britisk-bosat afrikansk cubaner ved navn Mark Cotgroove, der foruden sin musikkarriere også er musikanmelder, journalist og promoter. Snowboy har selv udvalgt medlemmerne i sit band The Latin Section ganske nøje, og de kan derfor anses som værende et "dream-team" af britiske latin- og jazzmusikere.

The Heliocentrics
Et band, der er svært at genrebestemme, men som favner over blandt andet jazz-funk, drone, afrobeat, psykedelisk og krautrock. Gruppen har netop udgivet albummet "13 Degrees of Reality" og spillede i søndags på Cosmopol-scenen på årets Roskilde Festival. 

Foruden de ovenstående navne byder Vanguard Music Festival på følgende navne: Wu-Tang, Kashmir, Laid Back, Nicole Willis & The Soul Investigators, Clan, Rodriguez, De La Soul, Malk de Koijn, Pharoahe Monch, Håkan Hellström, Junip, Kitty, Daisy & Lewis, Marvellous Mosell og Ponyblod.

Særvisningen af "Searching For Sugar Man" foregår i Grand Teatret i København onsdag den 31. juli klokken 21.

Vanguard Music Festival løber af stablen den 2.-3. august i Søndermarken ved København, og billetter kan findes via GAFFA Live.