Nyhed

Mejlgade For Mangfoldighed trækker Roskilde-navne til Aarhus

Endagsfestivalen Mejlgade for Mangfoldighed afholdes i denne weekend for ottende år i træk i en af Aarhus’ ældste gader

Aarhus-festivalen Mejlgade for Mangfoldighed har, på trods af at være en non-profit og gratis festival, formået at trække nogle pæne gæster til. Også i år, hvor festivlen finder sted lørdag den 11. maj klokken 12-24. Roskilde Festival-aktuelle Sekuoia og Schultz & Forever er nemlig blandt de optrædende og har desuden været villige til at spille gratis. Sekuoia er efterhånden et erfarent navn på den danske, elektroniske musikscene og har tidligere spillet til Mejlgade for Mangfoldighed. Schultz & Forever modtog for nylig Politikens nye musikpris Årets Upcoming, som ud over æren består af 40.000 kroner.

Kulturfestivalen er ikke Danmarks største, men selvom Sekuoia er vant til større gadefester, såsom Distortion i København, så bifalder han Mejlgade for Mangfoldighed for dens intime stemning: "Jeg har det sådan med Distortion, at det er blevet alt for stort og uoverskueligt. Mejlgade er meget mere afslappet og chillleren sammenlignet med det. Og så er det så fedt med græsset, som bliver rullet ud!".

På trods af, at festivalen ikke har Distortion-format, gæstes den alligevel af 30.000 mennesker, og de besøgende kan ud over Sekuoia og Schultz & Forever se frem til navne som Ice Cream Cathedral (billedet), Amanda Bøgh og Sjakket.

Se det fulde koncertprogram her.


ANNONCE