Nyhed

Se ny video med Lulu Rouge

Se den Spot-aktuelle elektroniske duos seneste video her

Det er fem år siden, den danske duo Lulu Rouge debuterede med albummet "Bless You", og i sidste ende brød de så endelig albumtavsheden med udspillet "The Song is in the Drum", hvor blandt andre selveste Annisette Koppel medvirker på vokalsiden.

Siden udgivelsen tidligere på ugen har albummet ligget på en tredjeplads på iTunes, og nu følger Lulu Rouge så udgivelsen op med en helt ny musikvideo, som du kan se nedenfor. Det er videoen til sangen "Landscape of Love" med Fanney Osk, også kendt fra Kúra, på vokal.

Mærkelig stemning

"Nogle elementer trækker i retning af velsmagende radiopop, andre minder mere om sene nattetimer på Culture Box, og andre igen går i retning af lydlandskab. Det giver måske albummet en lidt mærkelig stemning samlet set, men det er egentlig ikke nødvendigvis nogen dårlig ting", reflekterede GAFFAs Ras Bolding, som tildelte "The Song is in the Drum" fire af seks mulige stjerner.

Lulu Rouge kan opleves fredag aften klokken 21.30 som led i årets Spot Festival i Århus. Her vil der efter sigende blive plads til både nyt og ældre materiale, ligesom man kan forvente gæsteoptrædende på scenen sammen med den elektronisk funderede duo.

Se videoen til "Landscape of Love":

 

ANNONCE