Nyhed

YouTube Awards: Se vinderne

I går løb YouTube Awards af stablen for første gang nogensinde, og Detroit-rapperen Eminem tog aftenens største pris

Endnu et musikalsk awardshow har set dagens lys. Det er YouTube, der har fået musikvideofans fra hele verden til at stemme på, hvilke artister de mente skulle løbe af med de første priser fra den magtfulde hjemmeside. Showet blev afholdt i New York i går aftes amerikansk tid og hyldede etablerede artister såvel som YouTube-fænomener, der har etaberet sig ved hjælp af videodelingsenheden.

Den singleaktuelle Eminem modtog aftenens nok mest prestigefyldte pris som Årets Kunstner – hvis man da kan sige det om noget, der er så nyt. Det skete, efter han optrådte live med "Rap God," der er det tredje singleudspil fra hans ottende album "The Marshall Mathers LP 2," der kommer på gaden i dag.

Den amerikanske sangfugl Taylor Swift vandt Årets YouTube-Fænomen for sin "I Knew You Were Trouble," imens Macklemore og Ryan Lewis løb med sejren i kategorien Årets YouTube Gennembrud med deres kæmpehit "Thrift Shop."


Det var dog ikke kun de store amerikanske stjerner, der formåede at hive priser med hjem. Den sydkoreanske pigegruppe Girls' Generation vandt Årets Video for "I Got A Boy." YouTube-hitmager og violinist Lindsey Stirling og Pentatonix blev hædret for deres coverversion af Imagine Dragons' "Radioactive," imens YouTube-personligheden og rapperen DeStorm, der har mere end 1,5 millioner følgere på siden, vandt Årets Innovatør for sommertracket "See Me Standing."

Se Eminem optræde med "Rap God" til YouTube Awards:


ANNONCE