Nyhed

Jonas Brothers går i opløsning

Det succesfulde, familiebaserede boyband har valgt at droppe deres musikalske samarbejde

Jonas Brothers er fortid. De tre amerikanske brødre har valgt at sætte punktum for deres fælles karriere som succesfyldt boyband. For tre uger siden annoncerede de, at deres kommende tour ikke ville blive til noget. Nu er det så kommet frem, at det skyldes bruddet mellem Kevin, Nick og Joe, der ikke længere ønsker at fortsætte som treenighed.

Medlemmerne har udtalt sig spartansk til People Magazine. "Det er slut for nu," siger Kevin Jonas. "Det er virkelig svært at sige for evigt. Vi slutter i hvert fald et kapitel," siger Nick Jonas, og Joe Jonas stemmer i og siger: "Det er en enstemmig belsutning." Beslutningen er taget efter et møde den 3. oktober, hvor Nick Jonas betroede sine brødre, at han var bekymret for bandets fremtid.

Gruppen startede tilbage i 2005, hvor de fik opbygget en vis popularitet gennem Disney Channel. I 2008 optrådte de i "Disney Channel Original Movie Camp Rock" og efterfølgeren "Camp Rock 2: The Final Jam." Derudover har de haft deres egen tv-serie "Jonas." Som Jonas Brothers har de udgivet fire studiealbums "It's About Time," "Jonas Brothers," "A Little Bit Longer" og "Lines, Vines and Trying Times." Deres sidste album "V" bliver udgivet, inden året er omme.

I 2008 vandt Jonas Brothers en American Music Award for årets gennembrud. Inden udgivelsen af det fjerde album havde de solgt over otte millioner albums på verdensplan.

 

ANNONCE