Nyhed

Madsen, Hausgaard og Olsen hylder trommeslager

De tre danske troubadourer giver en hyldestkoncert til trommeslageren Michael Friis, der ifølge dem fortjener hæder

Søndag den 20. oktober åbner Skråen i Aalborg dørene til en aften i hæderens tegn. De tre musikalske veteraner har besluttet at bruge en aften på at hylde trommeslageren Michael Friis, der med sit sublime trommespil gennem 30 år har været krumtap og tovholder i et utal af musikalske sammenhænge.

Som blot 17-årig kom han med i Johnny Madsens orkester, og gennem årene har han i lange perioder været Allan Olsens faste trommeslager i bandsammenhæng. Desuden har Michael Friis spillet fire år hos Poul Krebs. Michael Friis og hans hustru har gennem de seneste tyve år været hårdt ramt af personlig tragedie og uhelbredelig sygdom. Overskuddet fra koncerten med Hausgaard, Olsen og Madsen vil gå ubeskåret til Michael Friis og hans familie.

Niels Hausgaard:

- Michael er en hædersmand. Et af de mest begavede og morsomme mennesker, jeg har mødt. Desværre har svigtende helbred tvunget Michael til at drosle ned, så nu gi'r vi en hånd.

Allan Olsen:

- I et rørstrømsk øjeblik sad vi - Niels, Johnny og jeg - i en hotelbar og fik lidt rom. Snakken faldt på musikere og på, hvem der var sjovest, skarpest og mest vanvittig, blandt de tilsammen hundreder af musikere, vi havde spillet med. En del kandidater var døde, andre var bare blevet gift. Men ét navn stod over dem alle. Michael Friis - " Den blege dreng fra Hjørring".

Johnny Madsen:

- Friis kan samtlige Niels', Olsens og mine sange udenad. Og dét er mere, end vi kan. Michael spiller ikke trommer til en sang uden at kende den ned til mindste detalje. Imponerende.

Madsen, Hausgaard og Olsen har aldrig "delt" en aften som denne mellem sig før, og de tre erfarne herrer understreger, at der er tale om en engangsforestilling.

Alt sammen til ære for Michael Friis - musikeren, mennesket, humoristen og kammeraten.

Billetter kan findes via Billetlugen.

ANNONCE