Nyhed

Volbeat opnår dansk platin

De danske drenge i Volbeat forsætter succesen og har nu fået platin for ”Outlaw Gentlemen & Shady Ladies”

Albummet "Outlaw Gentlemen & Shady Ladies" gik direkte ind som nummer et på albumhitlisten, da det udkom i Danmark. De kom, som første danske band siden Aqua, også ind på den amerikanske salgslistes top ti, og albummet gik ind på en førsteplads på albumsalgslisterne i Canada, Tyskland, Norge, Schweiz og Østrig. Man kan kun sige, at det går godt for de danske rockdrenge i Volbeat. "Outlaw Gentlemen & Shady Ladies" har indtil i sidste uge ligget på top ti siden udgivelsen i april og har nu opnået platin med over 20.000 solgte eksemplarer. GAFFA gav pladen fire stjerner.

Bandet har netop afsluttet deres festival-turné, der har bragt dem rundt til de største festivaler i Europa og til Japan, hvor de spillede på rockfestivallen Summersonic – blandt andet sammen med vennerne fra Metallica. Efter en kort sommerferie har de igen pakket deres grej og er i øjeblikket i gang med deres anden USA-turné i år. Når den er slut, har bandet givet over 70 koncerter i USA og Canada i år.

Til oktober tager de hul på en større Europa-turné, som bringer dem tilbage til Danmark. Her giver de to udsolgte Arena-koncerter i Herning og København samt en ekstrakoncert i Forum. Bandets sidste koncert, inden de går på juleferie bliver således for de danske fans.

Siden Volbeat startede i København tilbage i 2000, har de udgivet fem album. Destilleringen af den metal, rockabilly, country, western og rock'n'roll har givet genlyd fra musikfans verden over og har givet dem beundring fra ikoniske musikere som James Hetfield og Lars Ulrich fra Metallica, Lemmy fra Motörhead, King Diamond og Social Distortion.

ANNONCE