Nyhed

Hør allerede nu Treefight For Sunlights nye album

Du kan allerede nu høre Pizza en uge forud for udgivelsen eksklusivt her

Det er mere end tre år siden, at den danske alternative popgruppe Treefight For Sunlight udgav deres anmelderroste debutalbum "A Collection Of Vibrations For Your Skull", men den 7. april er kvartetten tilbage med deres splinternye album "Pizza". Du kan dog allerede nu give hele herligheden et lyt her i WiMP.

Treefight For Sunlight har arbejdet intenst i studiet i hele to år på at bearbejde "Pizza" og de komplekse lag af lyd, der udgør albummets ni sange. Guitarist Morten Winther Nielsen fortæller: 

 "Vi indspillede trommer på et bånd, så vi kunne rive os fri af computerens redigeringsmuligheder. Men vi kunne ikke undslippe computerens sorte hul af muligheder, der blev ved med at trække i os med dens enorme tyngdekraft. Vi klippede, stretchede, pitchede, effektuerede og samplede os selv i en uendelighed. Det var først til sidst i mixprocessen, at vi kunne se, at det var et samlet univers. En pizza."


Og "Pizza" er da også en appetitelig affære af flotte, psykedeliske popsange, der langsomt vokser sig større ved hvert gennemlyt. Måske du allerede har smagt et par slices fra deres to udgivne musikvideoer op til albumudgivelsen, "Come Closer" og "Somewhere In The Future".

Du kan læse et større interview med Treefight For Sunlight i denne måneds udgave af GAFFA. Samtidig kan du meget passende give "Pizza" et lyt her:


ANNONCE