Nyhed

Treefight For Sunlight tager på turné

Den albumaktuelle kvartet drager Danmark rundt denne sommer

Treefight For Sunlight udgav deres andet album, "Pizza", i starten af april måned. Det fulgte op på debuten "A Collection Of Vibrations For Your Skull" fra 2010 og er indtil videre blevet mindst lige så godt modtaget som debuten - ikke mindst i GAFFA. Nu drager kvartetten Danmark rundt på en turné, som på sin vis får sit startskud i maj på årets Spot Festival, og derefter følger en række af de større danske spillesteder fra juni indtil september. Se den samlede turné-plan her forneden.

Man kan ikke beskylde Treefight For Sunlight for at forhaste sig. Efter at have turneret med debutalbummet barrikaderede kvartten sig i studiet og fokuserede nøjsomt på sangskrivningsprocessen. Det har betydet, at deres seneste spil rummer et dybt og fortættet lydbillede med spraglede sange, der overrasker og vinder ved flere gennemlytninger. 

GAFFAs Pelle Sonne Lohmann var imponeret over udspillets dybdedimension og kvitterede efterfølgende med fire stjerner i sin anmeldelse. Han skrev: 


"Pizza rummer ikke et eneste nummer, der tilnærmelsesvist har samme åbenlyse hitpotentiale som nogle af de ekstremt iørefaldende numre, man fandt på A Collection Of Vibrations For Your Skull, men så emmer værket til gengæld af en gennemført dybde. I den forstand er der alligevel tale om to skiver med vidt forskellige kvaliteter, og det er interessant, nu Treefight For Sunlight ellers i vid udstrækning trækker på de samme dyder som sidst."

Du kan se den samlede turnéplan her. Billetter kan skaffes via de respektive spillesteders hjemmesider og GAFFA Live

Spot Festival, Aarhus, lørdag den 3. maj                


Jazzhouse, København, lørdag den 14. juni                 

New Note Festival, Hillerød, 6. - 9. august       

Pitstop, Kolding, torsdag den 28. august                     


Radar, Aarhus, fredag den 29. august                                   

Studenhuset, Aalborg, lørdag den 30. august                

Posten, Odense, onsdag den 3. september                                  


Tobakken, Esbjerg, torsdag den 4. september                  

Kulisselageret, Horsens, fredag den 5. september                           

Musiske Hus, Frederikshavn, lørdag den 6. september


 

ANNONCE