Nyhed

Guide: Her er weekendens bedste fester

Rumpistoler, reptiler, supergrupper og syreregn. Der kan ske lidt af hvert på dansegulvene denne weekend. Find vej til de bedste fester her.

GAFFA sætter fokus på den elektroniske musik og det sprudlende festmiljø med en fast ugentlig guide til, hvor man finder de bedste fester, de mest interessante dj's og de livligste dansegulve. Følg med her!


Moderat i Aarhus
Den tyske technosupergruppe Moderat (det musikalske samarbejde mellem Modeselektor og Apparat aka Gernot Bronsert og Sebastian Szary) er på verdensturné og fyrer op for festen fredag aften på Train. I skrivende stund er der kun få billetter tilbage. Dørene åbner 20.30, og der er forsalg på train.dk. Dagen efter spiller Moderat for en udsolgt sal i Koncerthuset i København.

Hvad: Moderat live
Hvor: Train, Toldbodgade 6, Aarhus C.
Hvornår: Fredag 14. februar fra kl. 21.30
Hvordan: Facebook-link

 

En alternativ slags Valentinsdag
I vanlig flabet stil foreslår Superhoe-drengene, at man markerer Valentinsdag med at bagbinde sin kæreste og efterlade vedkommende derhjemme, mens man selv stikker ned på Jolene i Kødbyen til den syvende omgang af Superhoe, hvor det faste hold - Klaus Boss, Jkamata, Tim Driver og Inspekta Skratch - sørger for bas- og ballerystende rytmer på dansegulvet. Det bliver næppe det mest romantiske, du nogensinde har foretaget dig, men der er store smil på dansegulvet og gode folk bag dj-pulten.

Hvad: Superhoe #7
Hvor: Jolene, Flæsketorvet 81-85, Kbh. V.
Hvornår: Fredag 14. februar fra kl. 21.30
Hvordan: Facebook-linkRumvæsenregn på Boxen
Nogle kunstnernavne er bare bedre end andre. "Alien Rain" er et af de gode, og det er det, tyske Milton Bradley kalder sig, når han spiller acidhouse, som kan sende en på en skøn flyvetur tilbage til 90'erne. Det er Korridor-drengene - Kasper Melchior, Rasmus Bro og Henrik Krog – der har ham på besøg til deres fest nummer syv, og de supplerer ham selv bag pulten på mainfloor. Nede i den røde kælder spiller norske Terje Bakke plus Københavns egne MHM One og Palma Lova.

Hvad: Korridor #7 med Alien Rain
Hvor: Culture Box, Kronprinsessegade 54a, Kbh. K.
Hvornår: Fredag fra kl. 23
Hvordan: Facebook-link


Affyring af Rumpistol
Lørdag er der pladerelease på Rust, når Rumpistol fejrer udgivelsen af sit femte album med et sniglyt, to dage før det ryger på gaden. Titlen på albummet er "Away", som både beskriver den isolation, som den kreative proces medfører, men også det fantastiske ved at kunne forsvinde hundrede procent ind i musikken. Der krydses som vanligt genrer på albummet med elementer fra blandt andet ambient, house, juke og drum'n'bass. Ud over Rumpistol spiller Shatter Hands live, og Thomas Knak dj'er.

Hvad: Rumpistol Album Launch
Hvor: Rust, Guldbergsgade 8, Kbh. N.
Hvornår: Lørdag 15. februar fra kl. 21
Hvordan: Facebook-link

 

Rangleklodser og reptiler tager på Natbar
Mere supergruppe: På denne lørdags Natbar rykker Frost Festival ind som medværter for den første koncert nogensinde med Slow Celebration, som er en duo bestående af Esben Andersen fra Rangleklods og Mads Kristiansen fra Reptile Youth. Og hvad bliver det til? "Elektronisk pop med attitude", lyder det fra Natbar, som forventer fuldt hus og opfordrer folk til at komme tidligt. Efter koncerten rykker Djuna Barnes og Christian d'Or ind bag pulten. Og det hele er gratis som altid.

Hvad: Natbar à la Frost med Slow Celebration
Hvor: Bremen, Nyropsgade 39-41, Kbh. V.
Hvornår: Lørdag fra kl. 23
Hvordan: Facebook-link

 

Vær sød at danse
Lørdag rykker Tanzen Bitte atter ind på et af byens bedste elektroniske dansegulve, denne gang med svenske Adrian Andrea på besøg. Han suppleres af Petter Pistol, Brejner og Madsen vs. Lysgaard bag pulten: Techhouse, deephouse og techno til den lyse morgen for en halvtredser.

Hvad: Tanzen Bitte – Adrian Andrea
Hvor: KB18, Kødboderne 18. Kbh. V.
Hvornår: Lørdag 15. februar fra kl. 23:55
Hvordan: Facebook-link

ANNONCE