Nyhed

The Walkmen-forsanger kommer med soloalbum

Hamilton Leithauser er klar med sit første album efter gruppens endeligt

I november sidste år kom den beklagelige nyhed om, at amerikanske The Walkmen holder pause på ubestemt tid. Sidenhen har der været nyt fra bassisten, Walter Martin, der den 13. maj udkommer med sin solodebut "We're All Young Together" - nu følger forsangeren Hamilton Leithauser trop.

Leithauser, der er kendt for sine maniske optrædener med New York-gruppen og en gudsbenådet vokal, udkommer med sin solodebut den 6. maj, og albummet har fået titlen "Black Hours". Hamilton Leithauser får fornemt besøg, idet han på pladen har fået hjælp af medlemmer fra Vampire Weekend, Fleet Foxes og The Shins samt guitaristen Paul Maroon fra The Walkmen. Det er altså det helt store indie-skyts, der er kørt i stilling til "Black Hours".

Hamilton Leithauser udtalte i december sidste år til det amerikanske musiksite Stereogum, at han i løbet af indspilningerne fjernede to sange, idet han mente, at de simpelthen lød for meget som The Walkmen – noget, han ikke ønskede.


Herunder kan du se Leithauser med The Walkmen i The Late Show med David Letterman, hvor de fremfører én af deres mest populære sange, "The Rat"

ANNONCE