Nyhed

Hør verdens første Ned Flanders-temaband

Hyldestbandet til The Simpsons' Ned Flanders laver, naturligvis, metalmusik – eller rettere nedalmusik

Bland hardcore metal med Homer Simpsons' gydfrygtige "neighborino", og du får Nedal-bandet Okilly Dokilly. Du har gættet rigtigt – det er selvfølgelig verdens første Ned Flanders-temaband, der har rejst sig fra de støvede sletter ved Phoenix, Arizona, USA. Komplet med sobert outfit og skovsnegl på overlæben.

Bandet har kun eksisteret i lidt over en uge, men har allerede opbygget sig et gennemført koncept. Ud over at have skabt sin helt personlige genre har de fem bandmedlemmer også påtaget sig hvert sit alias; Head Ned, Red Ned, Thread Ned, Stead Ned og Bled Ned. Teksterne er naturligvis krydret med en god portion venstrehåndsarbejde og diddly-dos.

Om genren forklarer forsanger Head Ned til Rip It Up


"Ikke så hurtigt som Bartcore, og lidt renere end Krusty Punk. Ikke så tungt som Homer J.ent – Nedal er en glad mellemting på Simpscenen."

The Simpsons har en lang historik af store kunstere, der på forskellig vis har gæstet serien. Måske vi får en ny side af Ned Flanders at se i showet, hvis Okilly Dokilly skulle vise sig at skyde mod stjernerne i løbet af det næste årti. 

Hør et af bandets første udspil herunder – "All That Is Left", der tilmed er en hyldest til Ned Flanders' Leftorium, hans butik for venstrehåndede.

ANNONCE