Nyhed

Ny video: Adam Levine går linen ud for Maroon 5

Ups, vi har udsendt en ny musikvideo, skriver bandet på Twitter, efter at en overraskelsessingle dukkede op på YouTube i går nat

Nu er der godt nyt til kvindelige fans af Maroon 5. Bandet har netop udsendt en ny musikvideo, hvori vi får et særligt afklædt glimt af forsanger Adam Levine. Se den frække "This Summer's Gonna Hurt Like A Motherfucker" her forneden.

"This Summer's Gonna Hurt Like A Motherfucker" kan beskrives som et overraskende valg af single. Den var nemlig kun at finde som bonustrack på det amerikanske bands udspil fra sidste år, "V". 

I den sort/hvide video følger vi Adam Levine fra omklædningsrummet til scenen, hvor bandet fremfører sangen for feststemt publikum. Videoen blev med al sandsynlighed filmet, da Maroon 5 spillede på Londons SSE Arena - tidligere kendt som Wembley Arena - i maj.

Og der er da ikke lagt hånd over, for vi møder Levine akkurat, som han træder nøgen ud af badet og leder efter sit scenetøj. Mon ikke det skal vække begejstring hos den trænede frontmands beundrere?

GAFFAs musikanmelder Malena Salvado kvitterede med fem stjerner for "V" og konkluderede afslutningsvis: "Alt i alt er V endnu et veldrejet og velserveret album fra Maroon 5, der beror på sikker sangskrivning og lækre produktioner, der gør sig godt både fredag aften og søndag eftermiddag." 

Bliver det et af sommerens store hits? Hør selv her:

ANNONCE