Nyhed

Se Dean Thompsons nye video

Reggaesangeren fra Donkey Sound-kollektivet opfordrer til selvrespekt på nyeste udspil og udgiver ep

Sidste sommer var det svært ikke at støde på Dean Thompsons stemme, der med sangen "Når Du Ser På Mig" fyldte radiohøjtalere landet over. Nu forsøger sangeren og rapperen at gentage successen med endnu et sommerhit, "Top Til Tå", der med tilhørende video, som du kan se nedenfor, rammer gaden og æteren i dag.

"Top Til Tå" er det tredje udspil fra Dean Thompson, der i samme ombæring også udgiver en selvbetitlet ep, der er gjort tilgængelig på diverse streamingtjenester og via iTunes. Om sangen, der ved første lyt lyder som en almindelig festsang, udtaler Dean Thompson, at der er tale om en sang med et budskab. "Der er et on-going spil mellem kvinder og mænd i byen, men nogle bliver skuffede over, at de bare betragtes som en kort affære." siger han og tilføjer: "De mennesker opfordrer jeg til at sende nogle signaler om selvrespekt i stedet for at være udfordrende."

Med både single og ep forsøger Thompson at forlænge den tradition, han har nedarvet gennem sin jamaicanske far og danske mor, der begge var reggaemusikere. Ved gennemlytning bliver det hurtigt klart, at denne forlængelse også indbefatter en genreblanding af både reggae, r&b og popmusik, der dermed spiller fint overens med resten af lyduniverset hos Donkey Sound-kollektivet, hvor Dean Thompson er fast medlem.

GAFFA spurgte sidste år, om "Når Du Ser På Mig" ville blive årets store sommerhit, og det er nu fristende at stille det samme spørgsmål igen om den nye single.

Vurder selv ved at se og lytte til "Top Til Tå" hér:

ANNONCE