Nyhed

Smukfest afslører flere nye navne

Manfred Mann's Earth Band og Vild $mith er blandt de nye kunstnere på plakaten

Det er den helt store tid for afsløringer af navne til den kommende sommers festivaler i Danmark, og den smukke festival i Skanderborg er selvfølgelig også med på beatet.

Manfred Mann's Earth Band

I denne omgang smider Smukfest blandt andre engelske Manfreds Mann's Earth Band på den lange liste af navne. Manfred Manns karriere spænder over en periode på seks årtier, og han har igennem den lange karriere fortsat med at søge nye band-konstellationer, udvikle sig musikalsk og samarbejde med andre musikere frem til i dag. Manfred Mann's Earth Band fik sit egentlige gennembrud i 1977 med sin succesfulde coverversion af Bruce Springsteens "Blinded By The Light". Gennem karrieren er det blevet til flere hitlisteplaceringer med blandt andet "Do Wah Diddy Diddy" og "Sha La La". Fans kan nu glæde sig til at høre ham og bandet i bøgeskoven til sommer.


Vild $mith

Det er helt hundrede, at du frivilligt eller ufrivilligt har nynnet med på "Gør Det Godt" eller "Det Ik Sket", som stadig bliver spillet flittigt i radioen. De store hits kommer fra den danske trio Vild $mith, som vandt KarriereKanonen året efter Djämes Braun, nemlig i 2013. I sommeren 2014 debuterede bandet med albummet "Lever Det Liv", som GAFFAs Maria Therese Seefeldt Stähr gav tre stjerner. Her lød overskriften: - Et album kræver mere end sprut, damer og glimt i øjet. Men festen – den har de styr på. Mon ikke Vild $mith nok skal skabe en fest på scenen?


 Mike Andersen

Danske Mike Andersen er sanger, sangskriver og guitarist og bevæger sig inden for genren blues og soul. For nylig har Mike Andersen udgivet sit femte studiealbum "Home", som fik fire stjerner af GAFFAs Ivan Rod. I anmeldelsen lyder det blandt andet: - Albummet er uforfalsket swingende blues af en særlig intim og varm karakter - musik præget af åbenlys spilleglæde og en klædelig, teknisk nonchalance.


Ud over de tre ovenstående navne er også Søren Østergaards Zirkus Nemo, Mads & Monopolet, Oddhead From the Eighties og Rammstein Jam afsløret som nye navne på Smukfest i dag.

 


ANNONCE