Nyhed

Tom Jones giver koncert i Sønderborg

Den berygtede baryton vil indkassere trusser i Sønderjylland til sin eneste koncert på dansk jord i år

Musikbranchens "sex bomb", Tom Jones vender tilbage på dansk jord til sommer. Sidste år gav han koncert i både Odense og Randers, og i år er det Sønderborg, der får æren af den dybe baryton, når han kommer til Mølleparken, lørdag den 6. juni. 

Den walisiske sanger brød igennem som 25-årig med singlen "It Not Unusual", tilbage i 1965. Han har siden da stået bag hitsingler som "Delilah", "Green Green Grass Of Home" og "Funny Familiar Forgotten Feelings". Det har indbragt ham ikke mindre end 36 hits på den britiske top 40, og han er derudover blevet slået til ridder for sit bidrag til musikken af den britiske dronning. I 2000 udgav han singlen "Sex Bomb", der for alvor fik sat den dengang 60-årige sanger tilbage på verdenskortet. 

Hvis du vælger at erhverve dig en VIP-billet til arrangementet, tilbydes du en middag og vin ad libitum. Koncerten begynder kl. 20.00, og du kan finde billetter her - når billetstarter begynder på mandag kl. 10.00. Indtil da kan du øve forførelsens kunst med "Sex Bomb" her:

ANNONCE