Nyhed

Lamb of God skriver åbent brev om aflyst Europaturné

Forsanger Randy Blythe har udtalt sig den pludselige aflysning

I fredags kunne vi fortælle, at metalbandet Lamb of God har valgt at aflyse deres Europa-turné af sikkerhedsmæssige årsager. Det sker i kølvandet på det tragiske terrorangreb, der fandt sted i Paris den 13. november, hvor flere steder i Paris blev angrebet af selvmordsbombere og personer med skydevåben. I alt 130 mennesker mistede livet, heraf 89 på spillestedet Le Bataclan, hvor rockbandet Eagles of Death Metal var i gang med at spille en udsolgt koncert.

Efter aflysningen, der også indbefatter deres koncert i Vega den 1. december, har forsanger Randy Blythe nu skrevet et langt, åbent brev på sin Tumblr-blog, der forklarer, hvorfor bandet har valgt at aflyse deres Europaturné.

I det lange brev skriver Blythe blandt andet:


"Jeg har ikke lyst til konstant at tænke over, hvor god sikkerheden nu er i det næste land, vi har planlagt at optræde i, mens vi hinker med terroralarmer igennem Europa bare for at spille et par fucking heavy metal-koncerter."

Senere i det åbne brev skriver han endvidere:

"Jeg vil ikke lege med mit eller andres liv, hvis jeg føler at der er en farlig situation, jeg kan forhindre i at ske ved blot at sige, at koncerten er forbi".


Selvom Lamb of God har valgt at aflyse deres Europaturné, fortsætter finske Children of Bodom, som Lamb of God var på turné med, deres turné, og deres koncert i Danmark gennemføres som planlagt, om end den er flyttet til Amager Bio. Købte billetter kan bruges til denne koncert, og koncertgængerne modtager automatisk en prisreduktion på 100 kroner. Ellers kan billetten refunderes til og med i dag klokken 16, læs mere her om hvordan.

ANNONCE