Nyhed

Gensyn med Johan Olsen på Volbeats nye single

De danske rockdrenge er klar med nyt album den 3. juni, og på førstesinglen 'For Evigt' gæster Johan Olsen endnu en gang

Volbeat, som netop er kommet hjem efter deres første USA turne i år, udsender første single fra det kommende album "Seal the Deal & Let’s Boogie", der udkommer den 3. juni. Hør "For Evigt" via Spotify her forneden.

Sangen "For Evigt" er en duet med Johan Olsen fra rockbandet Magtens Korridorer. Det er næsten ti år siden, deres veje sidst krydsede med hitsinglen "The Garden’s Tale", og det er et glædeligt genhør.

Forsanger i Volbeat Michael Poulsen fortæller: "For Evigt er en sang om at huske det gode i livet og fejre det. Ingen ved jo om det varer 'for evigt'. Dejligt at have Johan Olsen med igen – vi to kan noget sammen synes jeg."

"For Evigt" har en flot, krystalklar produktion, hvor de forvrængede guitarer sprødt skiller sig ud fra Poulsen og Olsens karakteristiske vokaler. Sangen byder også på et country-inspireret-mellemspil, hvor banjoen i bedste hillbilly-stil afløser den elekstriske spade.

Albummet er produceret af bandets faste samarbejdspartner Jacob Hansen og co-produceret af forsanger Michael Poulsen samt leadguitaristen Rob Caggiano. 


I forbindelse med en koncert i Los Angeles i april modtog de danske rockdrenge guldplader for over 500.000 solgte eksemplarer af albummet "Beyond Hell / Above Heaven" fra 2010. Albummet indeholder singlerne "A Warrior's Call", "Heaven Nor Hell" og "Still Counting", der alle toppede de amerikanske rock-radio-lister og er bandets gennembrudsplade i USA. Bandet har solgt over 1.200.000 albums i USA samlet set og over 3.500.000 på verdensplan. Bandets to seneste album har også opnået guldstatus i Canada.

 "Vi er utroligt taknemmelige over at modtage en guldplade og derved have solgt over en halv million albums i USA. Vi har verdens bedste fans – tak," lød det da fra forsanger Michael Poulsen.

Albummet modtog fire stjerner af GAFFAs anmelder Keld Rud ved udgivelsen i 2010. Han konkluderede: "Beyond Hell/Above Heaven er alt i alt mere hit end skidt. De få steder, det går galt, gør det det af de rette årsager: musikalsk legesyge."

Udover at Volbeat har et nyt album i støbeskeen, deltager rocktrioen på den danske såvel som den europæiske musikscene til sommer. Foruden den store tyske rockfestival "Rock Am Ring" kommer bandets rocktoner også til at blande sig med den danske sommerbrise, når Volbeat indtager festivalerne Tinderbox og Nibe Festival.

Hør "For Evigt" her:

ANNONCE