Nyhed

New Order lancerer ny øl

Et track fra gruppens seneste album har givet inspiration til en 'golden ale'

New Order har besluttet sig for at fylde ølkruset og skåle til en af sangene fra deres seneste album, "Music Complete". De lancerer nemlig en ny øl opkaldt efter sangen "Stray Dogs". Det skriver NME.

Øllen Stray Dogs bliver lanceret i partnerskab med bryggeriet Moorhouse's Brewery i Burnley. Øllen er ifølge en pressemeddelelse fra bandets hjemmeside en "golden ale med en smag af citrusfrugter og litchi, balanceret med subtil surhed."

"Det har været en fornøjelse at arbejde sammen med Moorhouse's i Burnley på vores første eventyr udi bryggeribranchen. Endda mere så, når man tager i betragtning, at de fejrer deres 150-års jubilæum og har så rig en arv i Nordvest-england," udtaler bandet videre.

Stray Dogs bliver lanceret senere på efteråret, så du har god mulighed for at planlægge en New Order-temafest, hvor hele bagkataloget bliver optrevlet til klirende skål.

"Music Complete" udkom i slutningen af sidste år. GAFFAs anmelder Kristian Bach Petersen kvitterede med fire stjerner og skrev: "Det er ikke en tilbagevenden i ren triumf, men et fint comeback med en snert af livrem og seler." Læs hele anmeldelsen her.

 

Hør "Stray Dogs" her:

ANNONCE