Nyhed

Veronica Maggio på sensommerturné

Der er garanti for svensk popfest, når den Tinder-aktuelle svenske popdronning besøger Danmark i august og september

På den anden side af sundet kalder de hende "Sveriges Popdrottning", og Veronica Maggio er da også tronen mere end værdig med sine roste popalbum og insisterende liveoptrædener. Udover en optræden på Tinderbox den 24. juni, kan hun fanges på de danske scener i slutningen af august ind i september.

Det drejer sig om tre koncerter. Onsdag den 31. august står hun på scenen i Store Vega, København. Dagen efter, torsdag den 1. september, besøger hun Train i Aarhus. Og til slut gæster hun Musikkens Hus i Aalborg fredag den 2. september.

Siden albumdebuten i 2006 har den blonde, bramfri og charmerende sangerinde fra Uppsala solgt mere end 250.000 albums, modtaget Grammisar og Rockbjörnar på stribe og hittet med sine poetiske poplåtar i hele Skandinavien. Og så er hun tilmed den mest streamede sangerinde i Spotify's hjemland – med over 400 millioner streams!

Veronica Maggio er kendt for sine liveshows, der er blevet kaldt "bedst i Sverige" og "popstjerne til fingerspidserne", hvor hun leverer boblende popmusik sunget på sit svenske modersmål. Her består et stærkt bagkatalog af superhits som “Jag kommer”, "Hela huset" og ”Måndagsbarn”.

Sidste år indtog hun Arena på Roskilde Festival. Her kvitterede GAFFAs anmelder Jan Opstrup Poulsen med fire stjerner og konkluderede: "Veronica Maggio kan sin svenske sangtradition og er lyden af lyse nordiske sommernætter. Det kan åbne op for de følelsesmæssige sluser hos de fleste, og da hun kun sang sig op gennem koncerten, var glæden og kærligheden i hus på Arena."


Lige nu hitter Veronica Maggio med sin nye single, ”Den första är alltid gratis”, som allerede har knap 5 millioner streams på Spotify. Singlen var forløberen til det femte album, "Den första är alltid gratis" , der udkom i starten af maj. GAFFAs anmelder Sara Elisabeth Nedergaard skrev: "Der er langt fra stemningen på hittene ”Måndagsbarn” og ”Jeg kommer”, på ”Den första är alltid gratis”. I stedet har Maggio fremhævet en mere dyster melankoli, der ikke er helt dårlig på hende." Læs hele anmeldelsen her.

Der er garanti for svensk popfest, når Maggio med band besøger Danmark over sommeren:

Fredag d. 24. Juni: Odense, Tinderbox
Onsdag d. 31. August: København, Store Vega
Torsdag d. 1. September: Aarhus, Train
Fredag d. 2. september.: Aalborg, Musikkens Hus

 

ANNONCE