Nyhed

Britiske Jake Bugg gæster Danmark med nyt album

Den unge brite, der i forbindelse med sit debutalbum blev hyldet som vores tids Bob Dylan, er nu klar med nyt album og koncert i Danmark.

Den 23. november giver den 22-årge britiske sanger og sangskriver Jake Bugg koncert i Falconer Salen i København. 

Det var i 2012, den kun dengang 18-årige singer-songwirter toppede hjemlandets albumhitlister og kunne rage to platinplader til sig med debutalbummet ”Jake Bugg”. Albummet var mere eller mindre en stor hitparade med numre som ”Lightning Bolt” og ”Two Fingers”. 

I 2013 var den succesfulde unge kunstner så klar med den Rick Rubin-producerede opfølger til ”Jake Bugg”, ”Shangri La”. Modsat det første album fik dette album en noget hårdere modtagelse blandt anmelderene. Dog skræmte det ikke Buggs fanskare, som stadig rockede med til numre som ”What Doesn’t Kill You”.


Efter år med stilhed på albumfronten er Jake Bugg nu klar med det tredje studiealbum ”On My One”, som udkommer 17. juni. Som titlen meget godt beskriver det, har han mere eller mindre været alene om at lave albummet. Han har beskrevet processen som ensom, men nødvendig, hvilket også kommer til udtryk i udtrykket på dette album, der er mørkere end på de foregående album.

Man kan altså forvente en pose blandede bolsjer, når den folkede unge Jake Bugg lægger vejen forbi Falconer Salen til efteråret. Alt fra Dylanfolk til nutidig britrock.

Billetsalget starter onsdag den 25. maj klokken 10. Billetter kan købes via billetlugen.dk


Bugg kan også opleves søndag den 19. juni på dette års NorthSide-festival.

Her kan du se den dystre video til nummeret ”Gimme The Love” fra det seneste album, hvor en hedonistisk slåskamp udspiller sig i en betonbygning under heftig stroboskopbelysning:


 

 

ANNONCE