Nyhed

Distortion er klar med de første to navne

Den københavnske gadefestival har netop offentliggjort de første navne til Distortion-ugens finale

Den københavnske gadefestival har netop offentliggjort de første navne til Distortion-ugens finale Distortion Ø, der finder sted den 2. - 3. juni på Refshaleøen.

Selvom Distortion først annoncerer sin første store omgang internationale artister tirsdag den 28. februar, tyvstarter festivalen i dag ved at offentliggøre de to første navne til Distortion Ø: Dj-duoen Tale of Us og den syriske sanger Omar Souleyman.

 


Tale of Us

Den berlinsk-baserede dj-duo Tale of Us består af Carmine ”Karm” Conte og Matteo Milleri. Fælles for deres numre er, at de kan betegnes som techno tilsat ukonventionelle lydelementer som metallisk percussion og elastik-lignende basgange. Duoen blev først blev kendt på dj-scenen for deres elektroniske italo disco-remix af Thugfuckers ”Disco Gnome” fra 2011, som du kan høre nedenfor.


 

Omar Souleyman

Den 51-årige syriske sanger har arbejdet med Gorillaz og Four Tet, remixet for islandske Björk og er blevet udgivet på tyske Modeselektors pladeselskab Monkeytown Records. Selvom han er tidligere bryllupssanger, er det dog ikke ballader, man kan forvente at høre fra ham. I stedet optræder han med syrisk-præget techno blandet med progressiv folkemusik. Du kan høre en forsmag på hans musik og se hans fastmonterede solbriller i videoen forneden.

 


p>

Ifølge arrangørerne bag Distortion selv kulminerer ugen, efter gadefesternes opvarmningsdage, i et lyd- og lysorgie af scener, udendørs dansegulve og festrum ved todages festivalen Distortion Ø.


I år er der også et par nye tiltag for publikummerne ved den københavnske gadefest. Gadearmarmbåndet kommer til at give adgang til et særligt "Street Party Area". Distortion Week pass giver adgang til alle arrangementer under Distortion. Du kan læse mere om festivalens nye tiltag her. 

 

ANNONCE