Nyhed

Daniel Lanois giver eksklusiv dansk koncert til foråret

Til marts byder Jazzhouse på eksklusiv solo-koncert med den multiinstrumentale canadier

Det københavnerbaserede Jazzhouse offentliggør eksklusiv solo-koncert i intime rammer med den canadiske multiinstrumentalist den 25. marts. Koncerten præsenteres i samarbejde med radiostationen The Lake, som også vil være dj før og efter koncerten.

Daniel Lanois mestrer et væld af instrumenter, men har de seneste år især fordybet sig i pedal steel-guitaren, der skaber en varm og vemodig country-klang. Den danner også grundlag for Daniel Lanois' seneste album, "Goodbye to Language", som blev beskrevet som ”luftigt, drømmende og filmisk” af GAFFAs anmelder. Du kan læse hele anmeldelsen her.

Som musiker er Daniel Lanois svær at kategorisere, da han med sin musik kreerer lydlandskaber, der bevæger sig mellem ambient og sjælfuld roots/americana, og som han bygger op med elementer af både folk, rock og country, med afstikkere til dub og electronica.

Som producer har han arbejdet med navne som Bob Dylan, Willie Nelson, Emmylou Harris, Neil Young og U2, samt gået ad mere eksperimenterende veje, blandt andet i samarbejde med ambient-pionererne Brian Eno, Harold Budd og Jon Hassell.

Det er netop det instrumentale udtryk, der kommer til at gøre sig gældende for koncerten på Jazzhouse.

 

Billetsalget starter fredag kl. 10.00.

Varm op med nummeret "Satie" fra albummet "Goodbye to Language":

ANNONCE