Nyhed

Før Roskilde: Solange imponerede med koncert i Norge

x

Den amerikanske r&b, soul, funk-sangerinde Solange er på listen over de 11 essentielle koncerter, som vi mener, man bør opleve på årets Roskilde Festival. Forleden cementerede Solange de store forventninger, da hun gav koncert til Oslo-festivalen Picnic I Parken. Her kvitterede GAFFAs norske anmelder med fem stjerner og skrev indledningsvis om koncerten:

"Vi havde en plads ved bordet til Solange, og vi forlod det alle mætte."

Sidste år udgav Solange det anmelerroste album "A Seat at the Table". Et album, der giver storesøster Beyoncé kamp til stregen, når det gælder soulmusik med substans både musikalsk og tekstmæssigt.


"A Seat at the Table" er Solanges tredje studiealbum, og det er et album, hvor hun beskriver temaer, "der er som en betændt nerve, en torn i foden, på det land, hun kalder sit hjem," som det står beskrevet i den norske anmeldelse af koncerten i Oslo. En koncert, hvor hun spillede en god blanding af sange fra netop det album, men også ep'en "True" fra 2012. 

"På sidstnævnte ("True", red.) serverer Solange sine mest dansevenlige sange. "Losing You" og "Don't Let Me Down". Sange, der får det gennemvåde "Picnic I Regnen"-publikum til at danse, som om ingen kigger. Men ingen er selvfølgelig lige så gode som Solange – hun er næsten irriterende hård og cool."

Solange spiller klokken 19.00 torsdag aften på Arena. 


Hør sangen "Don't Touch My Hair" fra det seneste album "A Seat at the Table" her:

 


ANNONCE