Nyhed

The Jesus And Mary Chain giver ny koncert i Danmark

x

Støjpop-legenderne fra The Jesus And Mary Chain har tilføjet endnu en dansk koncert til deres kalender. Den 5. oktober 2017 kan man således opleve brødrene Jim og William Reid i Voxhall i Aarhus, hvor de vil spille en melodiøs omgang støjpop, der trækker på alt lige fra postpunk og shoegaze til alternativ rock.

The Jesus And Mary Chain blev dannet i 1983 i East Kilbride, og efter at have været adskilt i en årrække, fandt Reid-brødrene sammen igen i 2007, hvor The Jesus And Mary Chain således optrådte på blandt andet Coachella.

Siden er bandet blevet holdt i live, og i 2015 turnerede gruppen vidt og bredt med en "Psychocandy"-konceptkoncert i anledning af albummets 30 års jubilæum - og tidligere i år landede så omsider bandets første album siden 1998, det meget roste "Damage And Joy".


Et væld af bassister og trommeslagere har over årene flankeret Jim og William Reid, og her i 2017 udgøres bandet foruden de to af guitaristen Scott Von Ryper, bassisten Mark Crozer og trommeslageren Brian Young.

The Jesus And Mary Chain spillede tidligere på året i Store Vega i København. En koncert som vores anmelder kvitterede med fem stjerner, og som han blandt andet skrev følgende om: 

"Det atmosfæriske i musikken stiger i takt med energien, og som røgen letter og skikkelserne på scenen bliver mere menneskelige, er The Jesus And Mary Chain kulminationen på, hvordan legendarisk støjrock skal skæres, uden at være et plagiat af sig selv."


Foruden koncerten i Voxhall spiller The Jesus And Mary Chain også på årets Roskilde Festival. Det gør de torsdag nat på Arena.

ANNONCE