Nyhed

Alice Glass sagsøgt efter voldtægtsanklager

GAFFA.dk - Alt om musik

”Han tvang mig til at have sex med ham, hvis jeg ville fortsætte i bandet, og fortalte mig hele tiden, hvor let jeg var at erstatte,” lød det blandt andet fra den tidligere Crystal Castles-forsanger Alice Glass i hendes anklage mod hendes tidligere bandkollega Ethan Kath. Nu sagsøger Kath Glass for injurier.

Det er knap tre uger siden, at Alice Glass stod frem og fortalte, at hun under sin tid i bandet og sit forhold med Ethan Kath var blevet udsat for misbrug, overgreb og voldtægt begået af bandmedlemmet.

”Over en periode på flere måneder gav han mig stoffer og alkohol og havde sex med mig i forladte rum i en lejlighed, han bestyrede. Det var ikke altid samtykkende, og han var altid ædru, når vi var sammen”, fortalte Glass i et statement på sin egen hjemmeside, hvor hun også fortalte om, hvordan Kath udnyttede hendes usikkerheder til at kontrollere hende og bestemme, hvilket tøj hun gik i, hvem hun talte med, hvad hun spiste og hvad hun udtalte i interviews.


LÆS OGSÅ: Crystal Castles' Ethan Kath anklaget for overgreb af tidligere forsanger Alice Glass

Ethan Kath, som borgerligt hedder Claudio Paolo Palmieri, har siden anklagen benægtet alt, og nu sagsøger han også Alice Glass for injurier på baggrund af hendes anklager. Det skriver NME.

”Alice og jeg havde et langt forhold, både privat og professionelt. Da hun pludselig forlod Crystal Castles for at håndtere sine problemer med sit mentale helbred og stofmisbrug, støttede jeg hende fuldstændigt. Jeg vil fortsætte med at støtte hendes søgen efter velvære, men jeg kan ikke støtte afpresning, falske påstande og beskyldninger, som hun har fremsat, efter bandet har fået ny succes uden hende. Falske beskyldninger stjæler stemmen fra de sande ofre, og det er det, der gør mig mest ked af det ved det her” udtaler Kath.


Efter Glass’ beskyldninger har Crystal Castles aflyst alle deres planlagte koncerter, og ifølge Kath har bandet tabt 300.000 pund i indtægter.

Alice Glass har nu gang i en solokarriere, mens Ethan Kath har videreført Crystal Castles med en ny sangerinde, Edith Frances.

ANNONCE