Nyhed

Crystal Castles aflyser tour efter voldtægtsanklager

GAFFA.dk - Alt om musik

Den tidligere frontfigur i Crystal Castles, Alice Glass, gik i går ud med anklager mod bandkollega Ethan Kath i et indlæg på sin egen hjemmeside. Nu har bandet aflyst alle planlagte koncerter.

Det skriver Consequence Of Sound onsdag aften dansk tid.

Aflysningen af 14 planlagte konsertoptrædender i USA og Canada kommer i kølvandet på den tidligere frontfigurs bekendelser. I et indlæg på sin egen hjemmeside skrev Alice Glass følgende:


— Momentum skabt af mange modige kvinder, som har lukket op om sine egne historier, har inspireret mig til endelig at være mere direkte, uanset hvad det må koste. Dette er for, at jeg selv kan komme videre, men også for andre kvinder som er eller har været i lignende situationer, som jeg har været med den mand, som har mishandlet mig i årevis.

LÆS OGSÅ: Crystal Castles’ Ethan Kath anklaget for overgreb af tidligere forsanger Alice Glass

Glass, som var medlem i Crystal Castles fra hun dannede bandet sammen med Kath i 2006 til hun forlod det i 2014, beskrev videre i indlægget årevis med manipulation, kontrol, fysisk vold, psykologisk mishandling og voldtægt.


— Han tvang mig til at have sex med ham, hvis jeg ville fortsætte i bandet, og fortalte mig hele tiden, hvor let jeg var at erstatte, skriver Glass.

Artiklen fortsætter under videoen.


Ethan Kath gik senere ud via sin advokat med et officielt svar på Alice Glass' indlæg, ifølge Pitchfork.

"Jeg er rasende og såret over de seneste udtalelser fra Alice om mig og vores tidligere forhold. Hendes historie er ren fiktion, og jeg taler med mine advokater. Heldigvis er der mange vidner, som kan og vil bekræfte, at jeg aldrig har mishandlet Alice."

LÆS OGSÅ: Pladeselskab bakker op om beskyldninger mod von Trier


ANNONCE