Nyhed

Alice Glass taler ud om anklager mod Ethan Kath

GAFFA.dk – Alt om musik

"Retfærdighed er bare at kunne få lov til at leve mit liv".

Alice Glass (født Margaret Osborn) har talt ud om det at forlade Crystal Castles og diskuteret de alvorlige påstande, hun kom mod sin tidligere bandmedlem Ethan Kath (født Claudio Palmieri), kort tid efter opløsningen af bandet.

I et nyt interview til The Guardian forklarer Glass sine grunde til at gå offentligt med sin udtalelse, som beskyldte Kath for "alvorligt psykologisk og følelsesmæssigt misbrug" samt at gå ind i #MeToo-bevægelsen.


Alice Glasss oprindelige udtalelse anklagede Ethan Kath for ikke-konsensuel sex, følelsesmæssigt misbrug, intimidering, stalking og fysisk vold. Kath reagerede ved at sagsøge sit tidligere bandmedlem for ærekrænkelse, men hans retssag, ifølge Glass, blev afvist. Kath er sat til at skulle betale cirka 21.000 dollars (cirka 136.000 kroner) i sagsomkostninger.

LÆS OGSÅ: Alice Glass sejrer i sag mod tidligere bandkollega

I forbindelse med sagen udtaler Glass til The Guardian: "Jeg vil have, at han ved, at han fortsat kan forsøge at sagsøge mig, og det påvirker mig ikke, som I tror, det gør, du bruger bare flere af dine penge og spilder mere af dit liv."


Hun siger også, at mænd til Crystal Castles-koncerter ville befamle hende og ramme hende fysisk. "Ligesom: "Hun er ligeglad med, hvad du gør ved hende, træk i hendes hår, forsøg at kvæle hende med din skjorte, tag fat i hende i lysken, hvorfor tager du ikke hendes nederdel af?"" siger Glass. "De var alle ting, der skete regelmæssigt med mig. Når en kvinde ikke rigtigt har et agentur – ikke laver interviews, laver musik, der synes ikke at være international..., så kan du behandle hende som en "ikke"-person og gøre, hvad du vil med hende."

I forbindelse med at se på fremtiden og sin egen solo-musikkarriere udtaler Alice Glass, at "retfærdighed er bare at kunne få lov til at leve mit liv".

Se musikvideoen til Alice Glass' nye nummer "Mine", der udkom i går her:

ANNONCE