Nyhed

Fever Ray kommer til Danmark

GAFFA.dk - Alt om musik

Otte år efter debutalbummet fra Karin Dreijers soloprojekt Fever Ray er hun tilbage med albummet ”Plunge” og koncert på Store Vega den 4. april 2018. Det er Fever Rays første turné siden 2010.

Der har været mere eller mindre stille siden 2009, hvor Fever Rays debut udkom, og Fever Ray spillede på Roskilde Festival. Tidligere på året skete der så pludselig noget. 

LÆS OGSÅ: Fever Ray endelig tilbage


Det startede med, at der blev lagt billeder op på Fever Rays officielle Facebook-side, der opfordrede fans til at ringe til den fiktive telefonservice Karma Kinksters, hvis de følte sig ”lonely tonight”, og kort tid efter lå førstesinglen ”To The Moon And Back” online.

Albummet Plunge var sat til at udkomme den 23. februar, men uden meget varsel blev det udgivet digitalt allerede den 27. oktober. Den fysiske udgave udkommer dog først til februar.

LÆS OGSÅ: Depeche Mode giver dansk sommerkoncert


Fever Ray er i den grad tilbage, og til april kommer hun også tilbage til Danmark. Fever Ray er kendt for en anderledes sceneoptræden, der kan sammenlignes med regulær performance art og ofte indebærer masker, vilde kostumer, ansigts- og kropsmaling. Ud over at have et nyt album med sig på scenen bliver det altså også en oplevelse ud over det sædvanlige at se og høre fænomenet Fever Ray, når Karin Dreijer lander i Store Vega onsdag den 4. april.

Billetsalg starter den 17. november via Billetlugen.


ANNONCE