Nyhed

Dokumentaren ”Den Sidste Rockstjerne” genskriver historien om Michael Hutchence

GAFFA.dk - Alt om musik

Som kun 37-årig tog han sit eget liv den 22. november 1997. Australske Michael Hutchence var frontmand i bandet INXS og en anerkendt rocksanger. Hans død var ét af de største chok i 90’ernes musikverden, og nu får vi hele den tragiske baghistorie i en dybdegående dokumentarfilm kaldet ”Michael Hutchence: The Last Rockstar”. Efter producernes udsagn vil filmen skabe ”overskrifter verden over” og ligefrem ”genskrive historien”.

Hutchences sidste ord

I den nye dokumentar vil der blive afsløret hidtil ukendte sange, personlige videoer, udtalelser fra nære venner, familiebilleder og – måske vigtigst af alt – Hutchences sidste ord. Teaseren til dokumentaren viser nemlig et klip af den sidste sangtekst, som Hutchence nogensinde skrev. Teksten har indtil nu været gemt i en bankboks, men efter 20 års uvished får verden endelig indblik i nogle af sangerens sidste tanker.


Se teaseren her: (Artiklen fortsætter under videoen)

Et stykke af teksten lyder: ”Look at the mess you’re making. Look at the mess across your face. All the bitterness has started showing. Five years. No one hears”. Men hvad betyder det? Producerne lover at besvare det store spørgsmål ”hvorfor?”, når de kortlægger de sidste timer i den ikoniske forsangers liv.

gallery_large

”En ægte rockstjerne”


p>

Mark Llewellyn, der er producer på projektet, udtaler ifølge NME, at han har fået hidtil uset adgang til Hutchences ejendom og ejendele, og at dokumentaren vil gå dybere, end nogen biografisk dokumentar før er gået. Llewellynn har brugt hele to år på at researche og lave dokumentaren, der er filmet i over fem forskellige lande.


Til The Sunday Telegraph i Australien udtaler han, at ”dette er ikke en biografisk betrædelse af gammelt territorium – dette vil skabe overskrifter over hele verden. Dette portrætterer ikke Michael Hutchence ud fra, hvordan han døde, men hvordan han levede: En fremragende musiker, en fremragende mand, en kærlig far, en ægte rockstjerne”.

”Michael Hutchence: The Last Rockstar” vil efter planen blive udgivet den 22. november 2017 for at markere 20-året for Hutchences død.

ANNONCE