Nyhed

Mesterlig guitarist giver koncert i Danmark

GAFFA - 35 år i musikkens tjeneste

Det amerikanske støjrockikon Thurston Moore gæster spillestedet Tape i Aarhus den 23. januar 2019

Hvis du kender støjrockgruppen Sonic Youth, kender du med sikkerhed også Thurston Moore, der fra starten 1981 til indstillingen af gruppens aktiviteter i 2011 har slået sine folder som bandets ene sanger og guitarist. Bandet opnåede stor international berømmelse, især i kølvandet på grungebølgen i halvfemserne – en bølge, de selv var med til at inspirere.

De seneste år er der kun kommet flere titler på musikerens CV, blandt andet producer, studietekniker, grafiker – og sågar adjungeret professor ved Rytmisk Musikkonservatorium i København. Moore er derfor blevet et hyppigt navn på den danske musikscene, og på den anden side af nytåret er der igen mulighed for at komme tæt på ikonet.


LÆS OGSÅ: Interview med koncertaktuelle Thurston Moore: Strategi for sameksistens

Moore er særligt kendt og hædret for at eksperimentere med de gængse opfattelser af guitarbaseret musik – noget der i høj grad mærkes på hans seneste soloudspil Rock n Roll Consciousess fra 2017. Så hvis du vil opleve instrumentets potentiale blive udvidet med alt lige fra trommestikker til skruetrækkere, er der rig mulighed for det, når stjernen betræder den aarhusianske jord til januar. Billetsalget starter den 4. december klokken 10.

Varm op med denne livesession af numrene "Benediction" og "Blood Never Lies":

ANNONCE