Nyhed

Komos Festival offentliggør de første navne

GAFFA.dk – alt om musik

Komos Festival har netop offentliggjort de første navne: Seasick Steve (billedet), Jason Isbell, Lindi Ortega samt det musikalske ægtepar Tina Dickow og Helgi Jonsson, der vil give en særlig duokoncert.

De fem kunstnere vil byde på henholdsvis rå californisk blues, sydstatsrock, canadisk country og dansk-islandsk sangskrivning på festivalen, der har fokus på country, roots og folk.

Det er i år 10 år siden, Tina Dickow og Helgi Jonsson mødte hinanden, men første gang de giver koncert som ligeværdige partnere. De har ofte optrådt sammen, men den ene har altid været backing for den anden. Denne gang optræder de som duo med sange fra hinandens repertoirer og lover også helt nyt materiale.


LÆS OGSÅ: Tæt på Tina – stort Tina Dickow-interview

Ordet "Komos" stammer fra det antikke Grækenland og kan oversættes til løsslupne offentlige gilder med sjov og ballade.

Festivalen finder sted i Kongens Have i København 22. og 23. juni, og det er andet år, festivalen afholdes. Der er plads til 10.000 gæster.


Billetsalget begynder fredag den 19. januar klokken 10.

Første festival, der fandt sted i juni 2017, bød blandt andet på Folkeklubben, Jonah Blacksmith, Lisa Ekdahl og Flogging Molly. Sidstnævnte koncert fik fem stjerner af GAFFAs anmelder Torben Holleufer, der skrev: "Flogging Molly er stadig det bedste liveband, du kan tænke dig. Og deres alt for korte koncert var den perfekte afslutning på en festival, der går ned i historien som en helvedes god idé, både hvad angår beliggenhed, de inviterede bands og den afslappede og positive stemning." Læs hele anmeldelsen her.

Varm op med Seasick Steves "Summertime Boy":

 


 


ANNONCE