Nyhed

Gensyn med MC Einar – giver jubilæumskoncert

GAFFA.dk – alt om musik

De danske hiphip-pionerer MC Einar giver koncert i København til efteråret i anledningen af deres jubilæum. 

Fredag den 2. november gæster MC Einar Store Vega, når de fejrer deres 30 års jubilæum for debutalbummet Den Nye Stil fra 1988. Aftenen vil byde på det orginale MC Einar-hold: Einar Enemark, Jesper "Wildmand" og DJ Jan. 

Til koncerten vil MC Einar også spille sange fra opfølgningsalbummet Ahr Der fra 1989. På scenen til efteråret vil MC Einar-holdet få selskab af Humleridderne, den kendte hiphopgruppe fra 90'erne, som blandt andet står bag hittet "Malerhjerne". 

LÆS OGSÅ: Manden Der Var MC Einar

MC Einar er en stor del af raphistorien herhjemme og var nogle af de første til at udgive en dansksproget rapplade. Gruppen har ud over de to succesfulde album udgivet ét af de mest spillede julesange i Danmark – "Jul, det' cool" fra 1988. Juleaften 2017 var nummeret den ottende mest streamede julesang i de danske hjem, og dette på trods af at sangen nærmer sig sit 30 års jubilæum. 

LÆS OGSÅ: Disse sange streamede vi mest juleaften

Store Vega byder op til en aften i hiphoppens tegn i ren 80'er nostalgi. Varm op til koncerten med nummeret "Arh dér" fra 1989. Billetsalget til koncerten i Store Vega er netop skudt i gang.

ANNONCE