Nyhed

Tredje single fra Jack Whites næste album er landet

GAFFA.dk - Alt om musik

“Over and Over and Over” hedder det nye nummer fra Jack Whites Boarding House Reach-lp, der udkommer den 23. marts. Singlen er tredje forløber fra den kommende udgivelse.

Det er en sang, der ligesom b-siden til “Connected By Love”, “Respect Commander”, har lidt af det hele – også bongotromme. Sangen starter dog ud meget klassisk Jack White: en bærende guitar og skrål, og det er da også en sang med en rytme, man let kan rocke med til – mindre eksperimentel og facetteret i forhold til “Respect Commander”, vildere end “Connected By Love” – den perfekte kombination, eller for klassisk Jack White? 

LÆS OGSÅ: Jack White vil give koncert for dig – og ikke din mobiltelefon

Ligesom på den sidste single “Corporation” holder White sig til de mere simple tekster, der må stå for sig selv – de er sigende nok for, hvad vi har med at gøre. På “Over and Over and Over” lyder en gentaget tekst: “The wind is blowing / Volcano’s blowing / My lungs are blowing / Over and over.”

White starter sin kommende turné i USA den 19. april, og vi får æren af et visit til Danmark, når han gæster Tinderbox Festival i det fynske lørdag den 30. juni. Hør den nye single her:
ANNONCE