Nyhed

Spillevende stop-motion-skeletter

GAFFA - 35 år i musikkens tjeneste

Den 4. december åbner Cinemateket dørene for en inkluderende musicalaften i julens tegn, når The Nightmare Before Christmas for andet år i træk pryder det store lærred.

The Nightmare Before Christmas vises igen i en sing-along-version, så tag nissehuen på, varm stemmebåndene op og skrål med på Danny Elfmans klassiske sange som det gyselige åbningsnummer "This Is Halloween" eller skurkesangen "Oogie Boogie's Song".

Den klassiske jule- og Halloween-historie om Jack Skellington er skabt af filminstruktøren Tim Burton og Henry Selick, der vækker de døde karakterer til live gennem tidskrævende stop-motion-optagelser. Hvert sekund i filmen er skabt af 12 individuelle stop-motion-bevægelser, og julefilmen er således et monumentalt stop-motion-værk spækket med stemningsfyldte landskaber og et farverigt karakter-galleri med mumier, zombier og vampyrer.

Filmen er dog især kendt for sine sange, som filmkomponisten Danny Elfman står bag. Han synger samtidig som Jack Skellington og har efterfølgende udtalt, at sangene var utroligt nemme at skrive, idet han har så meget til fælles med Jack. Kom og syng med på denne uhyggelige musicalaften og varm op til julen med den klassiske julefortælling om Jack Skellingstons forsøg på at bringe julen til Halloweenby.

Anbefales for børn over 11 år.

HVAD: Sing-along-visning af julefilm

HVOR: Cinemateket, Gothersgade 55, 1123 København K

HVORNÅR: Tirsdag den 4. december 2018 klokken 22:00

BILLETTER: 80 kroner. Billetter kan købes HER

PROGRAM: 

22:00 Visning af jule-/musicalfilmen The Nightmare Before Christmas. Spilletid: 76 minutter.

ANNONCE