Nyhed

Ozzy Osbourne taler ud om alvorlig infektion

GAFFA - 35 år i musikkens tjeneste

"Jeg troede, at jeg fucking skulle dø". I et stort interview med Rolling Stone taler The Prince of Darkness ud om sit alvorlige sygdomsforløb, der kunne have kostet ham livet.

Ozzy Osbourne måtte tidligere på måneden aflyse en lang række koncerter med sin No More Tours 2 Tour, da han ikke længere kunne tage sin sædvanlige tommelfingerring på, idet den ene tommelfinger efter en koncert i Salt Lake City pludselig var hævet op i samme størrelse som "en fucking lyspære".

Da hævelsen i fingeren voksede sig større, tog rock-ikonets kone og manager, Sharon Osbourne, sin mand på skadestuen, hvor han fik at vide, at han havde en alvorlig infektion med stafylokokker i sin ene tommelfinger. Ozzy måtte herefter aflyse fire koncerter i henholdsvis Californien og Las Vegas for at fokusere på sit helbred. 


LÆS OGSÅ: Ozzy Osbourne sagsøger koncertarrangør

Efter at være blevet undersøgt konstaterede lægerne, at Osbourne ikke kun havde én bakterieinfektion, men hele tre, hvoraf den ene havde spredt sig til pegefingeren, og rock-veteranen måtte straks opereres. 

Osbourne spurgte lægen, hvordan han kunne have fået disse bakterier, hvor lægen spurgte, om han kunne huske at have snakket med nogen og givet dem håndtryk. "Altså, jeg laver meet and greet til koncerterne, hvor jeg nok giver 200 håndtryk om dagen, hvor (lægen, red) svarer: "Det forklarer en del"", siger Osbourne til Rolling Stone.  


Artiklen fortsætter under billedet


Den tidligere Black Sabbath-frontmand blev udskrevet efter en uge, men måtte sygemeldes i noget tid efter, da han havde mistet al førlighed i sin finger. "Jeg har ikke været i stand til at gøre noget som helst", siger Osbourne. "Jeg er højrehåndet. Du kan ikke engang tørre din egen røv. Og jeg havde ikke mange fucking frivillige, som ville gøre det for mig". 

LÆS OGSÅ: Ozzy Osbourne: – Jeg stopper ikke

Osbourne gik i begyndelsen til genoptræning tre gange om ugen og er nu nede på én gang om ugen. "Jeg spurgte lægen, hvornår jeg kunne træne igen, og han svarede: "Du kan gøre det, du vil, men jeg råder dig til at vente mindst 10 dage". Jeg prøvede at træne i to minutter, og jeg troede, at jeg fucking skulle dø, da al den antibiotika virkelig lammer en noget så frygteligt", mindes Osbourne. "Så jeg tænkte 'Ved du hvad? Jeg lader lægen være lægen, og så lader jeg mig være patienten'. Og sammenlignet med, hvordan jeg havde det på det tidspunkt, har jeg det 85 til 90 procent bedre nu. Så jeg er virkelig i bedring. Det kunne have været meget værre. Jeg kunne være død." 


Ozzy Osbourne er stadig sygemeldt, men de aflyste koncerter er rykket til juli, og rockveteranen ser frem til atter at kunne indtage scenen. 

ANNONCE