Nyhed

Tenacious D – nyt album og animeret serie på vej

GAFFA – 35 år i musikkens tjeneste

Den amerikanske rockduo Tenacious D varsler udgivelsen af hele to værker dette efterår, begge med titlen Post-Apocalypto. Der er tale om både en seksdelt animeret serie, der kan følges på Youtube, og et nyt Tenacious D-album.

Serien Post-Apocalypto er en original animationsfilm i seks dele, der kredser om bandets sind. Hver frame i hvert et afsnit er håndtegnet af Jack Black selv, hvor hver afbilledet karakter er stemmelagt af rockduoen alias Jack Black og Kyle Glass. Serien ruller over YouTube den 28. september via Tenacious D’s youtubeside. Der vil være et nyt afsnit hver efterfølgende fredag.

Alle seks episoder indbefatter og fokuserer på nye Tenacious D-sange, der den 2. november vil kulminere i bandets fjerde album med selv samme titel, Post-Apocalypto. Albummet er produceret af John Spiker og indeholder blandt andet Dave Grohl (Nirvana, Foo Fighters) på trommer.


Titlen tro vil Post-Apocalypto omhandle de fremstød, som Tenacious D gør sig i en verden præget af død og ødelæggelse efter en atombombes fald. Rockduoen overlever angebet på klassisk filmisk vis og lærer hurtigt, hvordan nye former for ondskab opstår i kølvandet på atombombens massive ødelæggelser. En ting er sikker: Skal menneskeheden sejre, må Tenacious D redde verden. Dette indebærer flere utænkelige drejninger, blandt andet et besøg i the White House, en tidsmaskine og et rumeventyr.

Alt i alt kan vi se frem til en underholdende, politisk og mangefacetteret oplevelse.

ANNONCE