Nyhed

Tenacious D til Danmark

GAFFA - 35 år i musikkens tjeneste

Den amerikanske kultduo slår til sommer vejen forbi Royal Arena 

Der er dømt fællesskål, pruttehumor og god gammel rockmusik fra øverste hylde, når selveste Jack Black og Kyle Gass, også kendt som Tenacious D, gæster Danmark den 4. juni med deres fjerde album i ryggen. Og denne gang er det Royal Arena, der står for skud og danner rammen for en aften fyldt med en medrivende og Grammy-vindende hyldest til rockmusik.

LÆS OGSÅ: 6(66) essentielle videoer med Tenacious D


De to comedy-rockere har i løbet af året offentliggjort en seksdelt animationsserie, Post-Apocalypto, på deres YouTube-side. I serien forsøger de to rockikoner at redde verden fra død og ødelæggelse efter et atomangreb. Seriens lydside blev tidligere på måneden udgivet som album, der resulterede i Tenacious Ds fjerde album af samme navn, som duoen nu følger op med en verdensturné. Det er gruppens første udgivelse i seks år, og traditionen tro har duoens ven og faste samarbejdspartner Dave Grohl indtaget pladsen bag trommerne på albummet. 

Kultduoen optrådte tilbage i 2016 på Roskildes Orange Scene, hvor GAFFAs anmelder kvitterede med fem stjerner og følgende udtalelse: "Jack Black og hans partner in crime Kyle Gass formår at balancere satirens fine linje, og deres sange er lige så meget et slag i mavesækken på rock- og metalgenrens selvhøjtidelighed, som det er et par fanboys kærlige hyldest til dens elektrificerende magi". 

LÆS OGSÅ: ANMELDELSE: Tissemandsvitser sat til musik


Billetter til koncerten i Royal Arena går i salg fredag den 7. december klokken 10.00. 

Find så småt den satiriske stemning frem og gense "Tribute"-videoen med Tenacious D:


ANNONCE